Duyurular: Bu forum aracılığı ile ahlak kurallarına uymayanların ve saygısızlık edenlerin hakkındaki gerekli bilgilerin resmi kurumlara suç duyurusunda bulunulacağını unutmayın.

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Eylül 07, 2010, 11:29:35 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Konu: Vantage CNM 2.0  (Okunma Sayısı 2884 defa)
« : Ekim 18, 2006, 07:46:48 ÖÖ »
ClubZyXEL Offline
Administrator
Sadık Club ZyXEL Üyesi.
ZyXEL - Unleash Networking Power

Üyelik Bilgileri WWW

Üye Tecrübesi: 1

Vantage CNM 2.0

Merkezi Network yönetimi

Vantage CNM 2.0(Merkezi Network Yönetimi) herhangi bir yerden ZyXEL cihazlarını kolayca konfigure etmek, yönetmek, izlemek  ve hata ayıklamak için bir yöneticiye izin veren browser temelli, global yönetim çözümüdür.

Vantage CNM2.0    ZyXEL in geniş yelpazadeki aygıtları cihazlarının yönetimine ve parçalı birimlerdeki kullanımına etkin bir şekilde izin verir.

Uzaktan yönetim özellikleri ile, sistem integratörleri , IT danışmanları veya yöneticileri  cihazları uzaktan yönetebilir, böylece konfigurasyon ve yönetici zorlukları çoklu cihaz yönetimi ortaklığı ile azalır. Vantage yöneticileri daima  , bir log şifresini çözmeye , yeni bir yazılım güncellemeye veya yeni VPN tünelleri oluşturmaya ihtiyaç duyulursa birinci sınıf destekle son kullanıcılara  destek sağlayabilecek. Cihaz sahipleri cihazlarının nasıl çalıştığı kaygısını duymadan  onları verimli kullanabilecekler.

Ayrıca Vantage CNM 2.0 kullanma yoluyla, bir yönetici  bütün güvenlik ilkeleriyle tutarlılık ve uyumluluğu sağlar. Sürekli bütün cihazları izler ve acil destek sağlar.

Bütün bu özellikler  ZyXEL cihazlarının hız gelişimini, yönetim maliyetinin azalmasını ve cihaz veriminin maksimum olmasını sağlar.

Gerçekten Vantage CNM 2.0 bir plana göre yerleştirilmiş  ZyXEL cihazların bütün boyutlarının düzenlenmesi için bir zorunluluktur.

Faydaları

SMB IT giderlerini azaltır

-Mülkiyetin toplam maliyetini azaltır.

Dağıtılmış networkler yönetim maliyetlerini keser

Servis ve teknik destek giderlerini azaltır

IT işçilik masraflarını azaltır

-Network  kullanımını ve verimliliğini artırır

-Zyxel?in komple ürün çizgisi ile yönetimli büyük networklere kolayca genişler

Kolaylıkla SOHO/SMB müşterilerine  yönetimli güvenlik servislerini sağlamak için MSSP?ye izin verir.

- Toplu, bireysel müşterilerin isteklerine göre firewall güvenlik ilkelerini uzak ve merkezi olarak kontrol eder.

- özel VPN tünellerini kurar ve yönetir

-  Sürekli bütün cihazları denetler ve acil destek sağlar.

-  Müşterilerine* Kapsamlı durum ve eğilim raporları gönderir.

Expand Telco/ISP Customer Base

-Müşterilerine daha çok servis seçenekleri sağlar.

-Endüstriyel standard arayüz OSS(Operations Support Systems) tamamlama** ile  plana göre yerleştirmenin fiyatını düşürür.

-Bilinen ZyXEL ADSL, wireless ve internet güvenlik cihazlarına global olarak  yönetim sunar.

- Telco/ISP?nin mesleki gelişimi ile servis yönetim çizgisinde büyümede hünerlidir.

*Gelecek özellikler

**10K ?ya kadar cihazlar için yönetime izin verme ve diğer özellikleri destekleme Project temelli vantage CNM tarafından desteklenecektir.

Ürün broşürünün pdf versiyonunu download edebilirsiniz.

http://www.aksisbilisim.com.tr - Aksis Bilişim Teknolojileri

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: